Conditii de Utilizare

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Compania SC Elen & Mar SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.


Acest site este intretinut si administrat de compania SC Elen & Mar SRL


Intregul continut al acestui site www.elen-mar.com - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea SC Elen & Mar SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei SC Elen & Mar SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.


SC Elen & Mar SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.


SC Elen & Mar SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.


Acest site de web si materialele aferente sunt oferite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" fara garantii de nici un fel. SC Elen & Mar SRL nu ofera nici o garantie, in mod expres nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Vizitatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc. SC Elen & Mar SRL nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau mailul trimis de la www.elen-mar.com sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.


Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)


Compania SC Elen & Mar SRL isi stabilieste singura regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. SC Elen & Mar SRL nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.


Compania SC Elen & Mar SRL si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.


In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.


Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte. Astfel fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie.


www.elen-mar.com functioneaza conform tuturor prevederilor legale din Romania.


Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.elen-mar.com si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre compania SC Elen & Mar SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.


Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Back
IP-ul dumneavoastra este: 54.234.190.237
© 1994 - 2009 Elen & Mar SRL. Toate drepturile rezervate.

Piese auto,Magazin Piese Auto,Magazin Piese auto Iasi, Service Auto, Produse Originale si Producator,Diagnoza computerizata Bosch Kts,Reparatii si incarcari instalatii aer conditionat, Reparatii mecanice si electrice,
Verificare amortizoare si sisteme de franare, Asigurari RCA si Casco,Audi,Bmw,Dacia,Fiat, Ford,Hyundai,Mercedes-Benz,Opel, Peugeot,Renault,Seat, Skoda,Volkswagen

Viziteaza magazinul ELEN & MAR pe ShopMania
Sunteti utilizator neinregistrat. Creati-va acum cont!
Produs negasit? Cere acum o oferta de pret.
<empty>