Adauga in Cos:

LAMELA STERGATOR AEROTWIN BMW Seria 3 03.2005-

138,00 lei

  • Model: 3397007072
  • 10 Stoc
  • Produs de: Bosch


BMW Seria 3
03.2005-
Dimensiuni: 600/475
Tip: AEROTWIN

Stergatoarele Aerotwin Retrofit se potrivesc pentru o importanta parte din parcul auto european cu o vechime de maxim 10 ani. Tot mai multi producatori de autovehicule isi doteaza modelele noi cu stergatoare Aerotwin de la Bosch.

Pentru autovehiculele care nu au in prima dotare acest tip de stergatoare plate, Bosch ofera Aerotwin Retrofit care, dotate cu un adaptor special, inlocuiesc in cateva secunde stergatoarele conventionale.

Astfel, tot mai multi soferi beneficiaza de o inalta calitate de stergere, durats de viata mai lunga si o cursa uniforma si silentioasa a stergatoarelor Aerotwin.

Datorita adaptorului Quick-Clip stergatoarele se fixeaza de bratul vechi cu usurinta.

In total, aproximativ 80 de modele de automobile mai vechi marca Alfa Romeo, Audi, BMW, Mercedes, Fiat, Ford, Lancia, Mazda, Nissan, Opel, Skoda, Subaru si Volkswagen pot fi dotate cu Aerotwin.

LAMELA STERGATOR AEROTWIN BMW Seria 3 03.2005-

Acest produs a fost adaugat in catalog la data de 10 ianuarie 2009.

IP-ul dumneavoastra este: 54.92.153.90
© 1994 - 2009 Elen & Mar SRL. Toate drepturile rezervate.

Piese auto,Magazin Piese Auto,Magazin Piese auto Iasi, Service Auto, Produse Originale si Producator,Diagnoza computerizata Bosch Kts,Reparatii si incarcari instalatii aer conditionat, Reparatii mecanice si electrice,
Verificare amortizoare si sisteme de franare, Asigurari RCA si Casco,Audi,Bmw,Dacia,Fiat, Ford,Hyundai,Mercedes-Benz,Opel, Peugeot,Renault,Seat, Skoda,Volkswagen

Viziteaza magazinul ELEN & MAR pe ShopMania
Sunteti utilizator neinregistrat. Creati-va acum cont!
Produs negasit? Cere acum o oferta de pret.
<empty>